Американският актьор Джони Деп иска да се ожени за 20-годишната

...
Американският актьор Джони Деп иска да се ожени за 20-годишната
Коментари Харесай

Джони Деп ще се жени отново, този път за 20-годишна руска танцьорка

Американският артист Джони Деп желае да се ожени за 20-годишната танцьорка от Санкт Петербург Полина Глен, написа "Дейли мейл ".

Вестникът отбелязва, че момичето живее в Лос Анджелис от две години. Двамата се срещнали предходната година на вечерно празненство. Тя сега живее в негово имение, а Деп упорства всичките му посетители да подписват съглашение за поверителност, твърди източник, непосредствен до артиста.

#JohnnyDepp And now... JD get married with Polina.... WTF!!!!!!!! https://t.co/c1balYGvL9
— Pizeleo Vemofalihai (@PizeleoV) April 25, 2019
Двойката възнамерявала скоро да си каже „ да “, след което считат да отидат в Русия, с цел да се срещнат със фамилията на момичето.

Johnny Depp & # 39; s new girlfriend is a Russian go-go dancer https://t.co/jyPCP7MHzg pic.twitter.com/mpQ6Ywk5Ce
— XpressNews (@xpressnewsasia) April 24, 2019
Джони Деп беше женен за американска актриса Амбър Хърд . Скандалът към развода им гръмна през май 2016 година, когато актрисата упрекна брачна половинка си в физическо и психическо принуждение.

 f Getty

Съдът му забранил да се приближава до нея, а в отговор артистът упрекна Хърд, че се пробва да завоюва от развода.

 Джони Деп Getty

През януари 2017 година съдът в Лос Анджелис реши да разтрогне брака им. Хърд разгласи, че ще подари цялата сума, дължима й след развода (7 млн. долара) на няколко благотворителни организации, отдадени на поддръжката на дамите, жертви на домашно принуждение, както и на заболели деца.

Не пропускайте нашия раздел "Оферти ", в който ще откриете потребни, практични и прелестни артикули на промоция от българския пазар, особено селектирани за вас от екипа на Edna.bg.

 апп Edna.bg

 апп Edna.bg
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР