Американският актьор Морган Фрийман се извини след обвинения от осем

...
Американският актьор Морган Фрийман се извини след обвинения от осем
Коментари Харесай

Морган Фрийман се извини заради твърдения, че упражнявал сексуален тормоз

Американският артист Морган Фрийман се извини след обвинявания от осем дами в полов тормоз. Той стана следващата холивудска звезда от мъжки пол, упрекната в полови злоупотреби след абсурда " Харви Уейнстейн ".
" Който ме познава или е работил с мен, знае, че аз не съм човек, който умишлено би желал да обиди или да сложи някого в неловко състояние. Извинявам се всеки, който се е почувствал обиден. Не съм имал такова желание ", сподели артистът в документално опрощение.
Няколко от десетките актриси, интервюирани от CNN във връзка обвиняванията против Фрийман, го описаха като човек с безупречно и професионално държание.
Сред интервюираните, работили с 80-годишната холивудска звезда, осем обявиха, че са били обект на полов тормоз, а други осем - че са участвали на несвоевременно държание от негова страна.
Млада асистентка твърди, че през 2015 година по време на фотоси Фрийман я погалил ниско по гърба и направил коментар за силуета ѝ. Тя споделя още, че в границите на един ден няколко пъти се е опитал да ѝ вдигне полата и я питал дали носи долни дрехи. В един миг се наложило неговият екранен сътрудник да му каже да спре. Това го смутило и той не знаел какво да каже, споделя още пострадалата.
Междувременно през днешния ден, 25 май, стартира делото против Харви Уейнстейн. Той ще се яви пред съд в Ню Йорк.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР