Американският актьор Кристофър Денис бе намерен мъртъв в контейнер за

...
Американският актьор Кристофър Денис бе намерен мъртъв в контейнер за
Коментари Харесай

Холивудският Супермен открит мъртъв в контейнер за боклук

Американският артист Кристофър Денис бе открит мъртъв в резервоар за отпадък в Сан Фернандо, място покрай Лос Анджелис, написа американският портал Ти Ем Зи. Кристофър работи като махленски артист повече от 20 години.

52-годишният артист прекара 30 години, играейки Супермен на бул. „ Холивуд “, снимайки се с туристи. Той бе фамозен поради огромната си аналогия с артиста Кристофър Рийв, който изигра именития Супермен.

Кристофър се отдръпна от актьорската специалност преди доста време и повече от 20 години в костюма на Супермен забавляваше туристите и минувачите на Алеята на славата. Той е и режисьор на документални филми и е един от главните участници във кино лентата от 2007 година „ Изповедта на супергероя “.

Денис е бил открит мъртъв в събота сутринта в долината Сан Фернандо в резервоар за отпадък. Полицията заяви, че е почнало следствие, с цел да се разбере какво се е случило.

Животът не е благоразположен към Кристофър Денис. Докато беше прочут като Супермен от Алеята на славата, той претърпя обир и нахлуване, предизвикали му съществени пострадвания, които го вършат некадърен за работа.

През последните години той беше скитник и животът му приключи трагично.

Полицията заяви още, че той евентуално е претърсвал контейнера за по-топли облекла.

„ Докато бях без дом, един от нас, бездомниците, ме преби, открадна облеклата ми и ме остави да умра. Чувствах се мъртъв, без работа, изгубих достолепието и гордостта си. Следващото нещо, което направих, беше да крънкам на улицата. Трябваше да върша нещо “, описа Денис пред Гардиън по-рано. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР