Американският актьор Крис Прат публикува на страницата си в Instagram

...
Американският актьор Крис Прат публикува на страницата си в Instagram
Коментари Харесай

Актьорите от „Пазители на галактиката“ застанаха зад Джеймс Гън

Американският артист Крис Прат разгласява на страницата си в Instagram намерено писмо в поддръжка на режисьора на кино лентата " Пазители на галактиката " , подписано от актьорския състав на лентата, написа в. " Гардиън ".
 

   

A post shared by (@prattprattpratt) on Jul 30, 2018 at 9:41am PDT

" Ние изцяло поддържаме Джеймс Гън . Всички бяхме потресени от неговото премахване от плана и съзнателно изчакахме 10 дни, преди да се произнесем по случая. В това време ние размислихме, помолихме се за него и изслушахме всички гледни точки ", се споделя в писмото. То е подписано от Крис Прат, Брадли Купър, Зоуи Салдана, Вин Дизел, Дейв Батиста и други членове на актьорския състав.
 
" Бяхме въодушевени от поддръжката на почитателите и медиите, които упорстват Джеймс да се завърне в качеството си на режисьор на третата част на кино лентата ", се споделя в текста.
 

., and fellow stars rally around director James Gunn after Disney firing
— Radio Times (@RadioTimes)

Компанията " Уолт Дисни " приключи деловите си контакти с режисьора поради пуснати от него туитове с неоправдателно наличие. Материалите на Гън в обществената мрежа Twitter касаеха такива тематики като педофилията, половото принуждение и СПИН.
 

" Оскърбителното отношение и изявления, открити в туитовете на Гън, не могат по никакъв метод да бъдат оправдани и нямат нищо общо с тези полезности, които поддържа нашата кино къща ", посочи ръководителят на " Дисни " Алън Хорн. По неговите думи деловите връзки с режисьора били прекъснати и той няма да управлява фотосите на третия филм от поредицата " Пазители на галактиката ".-->
 
 Gulliver/Getty Images

Фриволните туитове на Джеймс Гън били открити от негови политически съперници. Гън не скривал своите демократични възгледи и постоянно подлагал на критика президента Доналд Тръмп. От своя страна режисьорът сервира извиненията си и се оправда, че " просто се е шегувал ".
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР