Американският актьор Кейси Афлек, който спечели миналата година награда Оскар

...
Американският актьор Кейси Афлек, който спечели миналата година награда Оскар
Коментари Харесай

Обвиненият в сексуални посегателства Кейси Афлек ще пропусне Оскарите

Американският артист Кейси Афлек, който завоюва предходната година премия Оскар за най-хубава мъжка роля за кино лентата "Манчестър край морето " и който бе упрекнат в предишното в полов тормоз, няма да взе участие в 90-ата гала по връчването на премиите Оскар в Лос Анджелис през март, предадоха международните организации, като цитираха говорителка на Афлек и говорителка на Американската кино академия.

Четиридесет и две годишният Афлек трябваше да връчи премията Оскар за най-хубава актриса.

Афлек, който е брат на артиста и режисьора Бен Афлек, бе упрекнат през 2010 година в полов тормоз от дами от екипа на по-ранни филми с негово присъединяване. Тогава по два желае против него бе реализирано извънсъдебно съглашение. Сумата по тези съглашения не бе обявена. За тези обвинявания стана ясно едвам откакто Кейси Афлек завоюва Оскар предходната година.

Холивуд е разтърсван от кавги, свързани със полови похищения. Редица звезди на шоубизнеса се оказаха упрекнати. Церемониите по връчване на разнообразни кино и музикални награди пък се трансфораха в платформа за придвижването "Аз също ", сплотяващо жертви на полови похищения, и новото придвижване "Времето изтече " против половите похищения.

Подобно нещо се чака да се случи и на церемонията за премиите Грами тази неделя. Водещият й Джеймс Кордън сподели пред Асошиейтед прес, че ще отдели известно време от церемонията, с цел да разреши на създателите да изразят солидарността си с двете придвижвания и че ще носи бяла роза в символ на взаимност с тях. Редица реализатори също към този момент споделиха, че ще носят бели рози в поддръжка на двете придвижвания.

Кордън сподели още, че шоуто за Грамитата ще включва прочувствено осъществяване в символ на взаимност към двете придвижвания, само че не загатна повече детайлности. Според медиите това ще е осъществяването на певицата Кеша, която беше във война с някогашния си наставник и продуцент Доктор Люк, който тя упрекна в дрогиране и обезчестяване. Той отхвърля тези обвинявания, а Кеша предходната година се завърна към музиката с албум, в който някои от песните описват за претърпените от нея страдания. Тя завоюва две номинации за Грами за този музикален план, наименуван Rainbow.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР