Американският актьор Кевин Спейси получи първа главна роля във филмова

...
Американският актьор Кевин Спейси получи първа главна роля във филмова
Коментари Харесай

Кевин Спейси с първа роля след обвиненията в секстормоз

Американският артист Кевин Спейси получи първа основна роля във кино продукция след обвиняванията в полов тормоз, които сложиха на карта кариерата му. Историческата драма „ 1242 – Врата към Запада “ (1242 – Gateway to the West) е първият огромен план с негово присъединяване от 2017 година насам, оповестява Deadline. Снимките на огромната копродукция сред Англия, Унгария и Монголия ще стартират през октомври, а паралелно със Спейси на екрана ще се появят Ерик Робъртс, Кристоф Ламбер, Терънс Стамп. Зад камерата ще застане унгарският режисьор деец Петер Соос. Сценаристи са Арън Хорват и Джоан Лейн, а продуценти – Бил Чембърлейн и Корнел Сипос.

Филмът споделя за внука на създателя на Монголската империя Чингис хан – Бату хан, и неговия поход към Европа. Умел военачалник, той печели борби от Китай и Персия до Киевска Рус, след което открива надзор над обилни елементи от Стария континент. Но през 1242 година Бату се сблъсква с надълбоко нравствен човек и непревземаем палат в Унгария, които стопират нашествието му в Европа и в последна сметка предизвикват неуспеха на военната му акция. Все още не се прецизира дали Кевин Спейси ще влезе в доспехите на Бату, или ще изиграе другия водещ персонаж.

„ 1242 – Врата към Запада “ ще се снима в Унгария и Монголия, а постпродукцията ще се реализира на няколко местоположения в Лондон, в това число в именитите студиа на „ Аби Роуд “. Проектът ще бъде препоръчан на филмовата борса време на Международния кинофестивал в Кан.

Преди 3 години младият артист Антъни Рап упрекна Спейси в обезчестяване. След това още двайсетина души се оплакаха от полов тормоз от негова страна, в това число и деветима сътрудници, работили със звездата в сериала „ Къща от карти “. На фона на гръмкия скандал репутацията на Спейси беше съществено накърнена: той бе уволнен от политическия трилър на Netflix, а ролята му във кино лентата „ Всичките пари на света “ беше „ изчегъртана “ и по-късно преснимана с различен артист – ветерана Кристофър Плъмър. Нито едно от обвиняванията по адрес на Спейси, стигнали до съда, обаче не докара до присъда: някои от ищците отдръпнаха обвиняванията си, други бяха отхвърлени от прокуратурата заради изтекла отминалост или липса на доказателства.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР