Американският актьор Кевин Харт ще води церемонията по връчване на

...
Американският актьор Кевин Харт ще води церемонията по връчване на
Коментари Харесай

Ясно е кой ще води Оскар-ите, появи се и класация на топ 10 филмите за 2018 година

Американският артист Кевин Харт ще води церемонията по връчване на премиите " Оскар " през 2019 година. Това заяви самият той в Instagram.
" В продължение на години са ме питали, дали ще повеждам в миналото премиите " Оскар ", и моят отговор постоянно е бил идентичен. Казвал съм, че за мен, комедийния артист, това ще бъде късмет, който се пада веднъж в живота, и това ще се случи, когато би трябвало да се случи. Много съм благополучен да заявя, че най-сетне това време пристигна ", написа Харт, който е най-известен с филмите " Джуманджи " и " Ченге за един ден ".
Американската кино академия удостовери написаното от Харт в Twitter. Тя също е доста радостна от реакцията на артиста на предоставеното му право да води премиите. Обикновено името на водещия се афишира от Академията, а не от него самия, показва БГНЕС.
91-та гала по връчване на премиите " Оскар " ще се организира на 24 февруари 2019 година в спектакъл " Долби " в Холивуд, Лос Анджелис.
Филмите на 2018 година
Музикалната драма " Роди се звезда " на Брадли Купър, фантастичният екшън " Черната пантера " на режисьора Райън Куглър и филмът на ужасите " Нито тон " на Джон Кразински са измежду десетте най-хубави филми на тази година. Това сочи ранглиста на Американския кино институт, който се занимава с опадването на американското кино завещание.
Мелодрамата " Роди се звезда " е роман за любовта на фамозен кънтри реализатор и млада начинаеща певица. Главните функции се извършват от Лейди Гага и Брадли Купър. Филмът " Черната пантера ", който е от поредицата ленти за киногерои на " Марвъл ", счупи всички върхове по доходи, донасяйки на своите основатели 1,344 милиарда $.
Институтът включи в първата десетка и следните ленти: " Осми клас " на Бо Бърнам, " Мери Попинз се завръща " на Роб Маршъл, " Черният куклуксклановец " на Спайк Ли, " If Beale Street Could Talk " на Бари Дженкинс, " Фаворитка " на Йоргос Лантимос и " Дневникът на пастира " на Пол Шрьодер.
В класацията влезе и филмът на американския режисьор Питър Фарели " Зелена книга ", която завоюва през септември Гран-при на 43 Международен кинофестивал в Торонто. Лентата споделя същинската история на пътешествието на фамозния джазов музикант Дон Ширли и неговия водач и охранител Тони Лип през 1962 година в южните щати. За пътешествието си те употребяват по този начин наречената " Зелена книга ", в която са посочени безвредните места за афроамериканците. Главните функции в лентата извършват Виго Мортенсен и Линда Карделини.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР