Американският актьор и телевизионен водещ Джими Фелън пусна в "Туитър"

...
Американският актьор и телевизионен водещ Джими Фелън пусна в "Туитър"
Коментари Харесай

Най-лошият кошмар на жена се сбъдна, когато свекърва ѝ дойде на сватбата с...

Американският артист и ефирен водещ Джими Фелън пусна в "Туитър " флашмоб, в който моли хората да опишат за най-странните случаи от сватби. Сред участниците се оказала и Еми Пенза.

40-годишната писателка от Охайо разгласила в Туитър фотография, на която театралничат две дами в бели, булчински рокли, написа Daily Mail.

Еми разказала, че свекървата пристигнала на сватбата й в булчинска рокля. Според множеството от потребителите това в действителност е като да се сбъдне най-страшния призрачен сън на булката.

"Свекърва ми облече сватбена рокля на моята женитба. Можеш ли с нещо да ми се противопоставиш на тази история, Туитър ", написа Ема.



Постът за часове станал известен, набирайки над 55 хиляди лайка. Много от потребителите съчувствали на Ема и подлагали на критика свекървата, наричайки постъпката й ужасна. Но част от тях въпреки всичко желали да научат повода за такова държание.

"И вие още си говорите с нея? Моля те, кажи ми, че някой е плиснал в лицето й чаша вино ", разяснява мъж.

И в действителност, нещата не се оказали толкоз еднопосочни. Еми побързала да опише историята, която стояла зад тази фотография.

Всъщност свекървата имала доста мъчно, оскъдно детство. Като дребна тя отивала в кухнята и се хранела с остатъците. Тя пораснала, само че страхът, че всичко може да се повтори и бедността да се върне, останал.

Оттогава дамата икономисвала безусловно от всичко. И когато видяла, че тази бяла рокля се продава с огромно понижение, просто не можела да не го купи. А Еми даже не била афектирана, в противен случай. В туитър разказва свекърва си като непретенциозен, великодушен и добър човек.

Превод БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР