Американският актьор и режисьор Шон Пен разкри своите виждания за

...
Американският актьор и режисьор Шон Пен разкри своите виждания за
Коментари Харесай

Шон Пен: Мъжете все повече се феминизират

Американският артист и режисьор Шон Пен разкри своите визии за мъжката половина на човечеството и мъжествеността в изявление за The Independent, като показа, че съгласно него мъжете от ден на ден " се феминизират ".

В изявление, обещано пред английската медия във връзка излизането на новия му филм " Flag Day ", Шон Пен съобщи следното: " Имам доста мощни дами в живота си, които не възприемат мъжествеността като метод да бъдат подтискани. Мисля, че гените на страхливостта, които влизат в играта, карат някои да смъкват панталоните си и да си сложат пола ".

Подобни изявления 61-годишният артист направи и на 14 януари пред медията Inews. " Аз съм от хората, които считат, че в американската просвета мъжете са станали необикновено феминизирани. Не мисля, че да си хулиган, животно или да си безсърдечен и непочтителен към дамите има нещо общо с мъжествеността или че в миналото е имало ", сподели тогава носителят на " Оскар ".

Шон Пен не е необикновен последовател и на придвижването " Me Too ". В подкаста " Шоуто на Адам Карола " той намерено разкритикува " лицемерието " на част от хората, които тогава осъдиха сексисткото държание и половото принуждение против дами. В предаването, записано през юли 2020 година, американският артист дефинира актуалните човешки взаимоотношения като " обществен канибализъм ".

Говорейки за " MeToo " и " Time`s Up ", придвижване, учредено на 1 януари 2018 година в помощ на унизени дами, които нямат опция да се защитят, артистът съобщи: " Всички знаят, че въпросът към " Me Too " и " Time’s Up " е значим и действителен и че би трябвало да обърнем повече внимание на тези неща " Но съгласно Шон Пен " липсва меродавност, което изпразва нещата от наличие ".

" Повечето, не споделям всички, тъй като има изключения, само че множеството от известните актриси, които скочиха върху това (възползваха се от шанса да осъдят насилието над дами, бел. ред.) в никакъв случай не са казвали нищо да вземем за пример за това, че с нашите налози бяха бомбардирани деца в Йемен. Но когато се появи опция да се нахвърлят като глутница върху избрани хора и да ги унищожат, те го направиха. Някои от тези хора заслужаваха да бъдат унищожени, тъй като никой няма право да наранява дамите по този метод или да злоупотребява с властта си. Но и никой няма право, без значение дали е мъж, жена, дете, бял или негър, да се нахвърля върху някой като глутница, без да подложи на някакво подозрение дейностите си ", сподели артистът. Това не е никаква храброст, посочи той, когато го правиш дружно с цялата глутница и знаейки, че ще бъдеш подсилен.

Източник: БГНЕС
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР