Американският актьор и продуцент Сет Грийн разказа в токшоу на

...
Американският актьор и продуцент Сет Грийн разказа в токшоу на
Коментари Харесай

Бил Мъри изхвърлил дете-актьор в кофа за боклук

Американският артист и продуцент Сет Грийн описа в токшоу на YouTube канала Good Mythical Morning, че упрекнатият в полови похищения Бил Мъри го е хвърлил в кофа за отпадък в предишното му на дете артист.

По думите на 48-годишния през днешния ден комедиант случаят се случил, когато той бил 9-годишен и се снимал във филм с Мъри. На звездата не се харесало, че дребният е седнал на неговото място на дивана и го предиздвикал да стане. Тъй като Грийн не послушал, Бил Мъри го вдигнал във въздуха за глезените. „ Той ме провеси над контейнера за отпадък и сподели: „ Боклукът отива в кофата за отпадък “. Аз крещях, размахвах ръце, а той ме хвърли вътре и контейнерът се прекатурна. Бях в смут. Избягах, скрих се под масата в моята гардеробна и просто се разплаках “, напомни си Грийн. Самият Мъри не е дал отговор на обвиняванията във физическо принуждение, написа segabg.com.



Преди броени дни се разбра, че известният артист е платил 100 000 $ на жена от снимачния екип на кино лентата „ Да бъдеш смъртен “ след обвиняванията за извършен над нея полов тормоз на снимачната площадка. 72-годишният Мъри решил, че тя флиртува с него и в наличието на очевидец почнал да я целува и да я притиска към легло в помещението. Пред публицисти хипотетичната жертва признава, че е била „ в смут “, а в свое изявление грубиянът твърди, че това бил несполучлив опит да се пошегува. И други сътрудници на Мъри нееднократно са се оплаквали от невъздържаното му държание.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР