Американският актьор и носител на „Оскар“ Том Ханкс разказа за

...
Американският актьор и носител на „Оскар“ Том Ханкс разказа за
Коментари Харесай

Том Ханкс за коронавируса: Бях абсолютно смазан

Американският артист и притежател на „ Оскар “ Том Ханкс описа за първи път за конфликта си с новия ковид. Ханкс и брачната половинка му Рита Уилсън бяха едни от първите звезди, при които беше доказан COVID-19. Двамата се лекуваха и останаха в изолираност в Австралия.
Том Ханкс и брачната половинка му Рита Уилсън се завърнаха в Лос Анджелис Двамата бяха под карантина повече от две седмици
В изявление за „ Нешънъл дифенс радио шоу “ Том Ханкс описа за заболяването и по какъв начин е минала изцяло друго при него и при брачната половинка му.

„ При Рита всичко беше доста по-тежко. Тя беше с много по-висока температура и нямаше подушване и усет. Не изпитваше никакво наслаждение от храната в продължение на три седмици “, споделя Ханкс.

Снимка: EPA

По-късно при брачната половинка му се появило гадене и повръщане, като „ беше толкоз зле, че трябваше да се влачи по пода, с цел да стигне до тоалетната “.

За себе си Ханкс споделя, че е минал през COVID-19 с изцяло разнообразни признаци – температура, ужасна отмалялост и мощни болки в цялото тяло.

„ Откриха ни заболяването относително рано в Австралия и желаеха да не я предадем на никой различен, заради което ни постановиха наложителна карантина “, споделя Ханкс. По думите му той се опитвал всеки ден да прави леки базови извършения, само че всяко придвижване му коствало извънредно доста старания.
Две седмици след първите признаци: Том Ханкс и Рита Уилсън се усещат все по-добре "Ако си оказваме помощ и в случай че се откажем от някои улеснения и това ще отмине ", написа болният от COVID-19 артист в профила си във Фейсбук
„ Бях безусловно премазан от подготовка, траяла единствено 12 минути “.

„ От време на време в изолационната ни влизаха лекари или медицински сестри и един път ме питат „ Как се чувствате? “ и аз им споделям, че не мога да направя даже най-базови извършения. Сестрата ме погледна над очилата си все едно приказва на най-тъпото човешко създание и ми сподели „ Ами, имате COVID-19”, споделя още Ханкс.

Том Ханкс и Рита Уилсън се лекуваха от COVID-19 в продължение на повече от 2 седмици, като в този момент са изцяло излекувани и назад вкъщи в Лос Анджелис.
Заразени* Нови случаи Починали Излекувани България 915 21 43 167 Света 2 421 018 14 443 165 890 635 698 Заразени* Нови Починали България 915 21 43 Света 2 421 018 14 443 165 890
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР