Американският актьор и носител на Оскар Матю Макконъхи вече е

...
Американският актьор и носител на Оскар Матю Макконъхи вече е
Коментари Харесай

Матю Макконъхи инвестира във футболен клуб

Американският артист и притежател на Оскар Матю Макконъхи към този момент е горделив притежател на футболен клуб. Холивудската звезда се снабди с част от ФК Остин, който ще стартира да се състезава в Мейджър Лийг Сокър от 2021 година.

Т.нар. компания-майка разгласи, че дял от тима към този момент има и суперзвездата Матю Макконъхи. Той се превърща в следващия вложител, който ще подкрепи бъдещата активност на тима.

През 2021 година ще бъде открит и стадионът на Остин, който ще е за 20 500 хиляди фенове. Клубът е един от четирите отбора, които ще се причислят към МЛС в идващите сезони, с цел да се усили шампионатът.

„ ФК Остин е повече от качествена инвестиция ЗА Остин, това е качествена инвестиция В Остин”, съобщи именитият артист във връзка решението си.

„ Най-разнообразната и безгранична игра в света в този момент идва в един от най-мултикултурните, изобретателни и разнородни градове в света. ФК Остин е инвестиция в културата и бъдещето на нашия град”, добави още 49-годишният Матю Макконъхи.

Alright, alright, alright
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР