Американският актьор е роден на 12 септември 1973 в Глендейл

...
Американският актьор е роден на 12 септември 1973 в Глендейл
Коментари Харесай

Да си спомним за Пол Уокър, който днес щеше да навърши 46

Американският артист е роден на 12 септември 1973 в Глендейл и през днешния ден щеше да навърши 46 години. Пол стартира кариерата си в ранна възраст, участвайки в реклами, само че добива международна популярност с ролята си на Брайън О'Конър във филмовата поредност „ Бързи и гневни “ .

Пол Уокър умира трагично в автомобилна злополука на 30 ноември 2013 година в градчето Санта Кларита, когато щерка му е единствено на 15 години. Днес ще си спомним за него не с най-хубавите му функции, а с най-голямата му любов – Медоу Рейн Уокър. Приживе артистът е прекарвал цялото си свободно време с щерка си и я назовава „ най-хубавият ми другар “, даже има татуировка с името ѝ.

Вижте в галерията по какъв начин наподобява Медоу през днешния ден >>>

View this post on Instagram
A post shared by Meadow Walker (@meadowwalker) on Sep 12, 2015 at 9:00am PDT

Днес Медоу е на 20 години и е красива млада дама, която, макар загубата на татко си, се научава още веднъж да се радва на живота, да пътува и да се изявява като фотомодел. На 30 август момичето показа в персоналния си инстаграм профил фотография с дъщерята на Вин Дизел – екранен сътрудник и непосредствен другар на Пол, с текст „ С моя ангел “. Двете разчувстваха почитателите си, а самият Вин Дизел разгласява на идващия ден колаж с Пол Уокър и 11-годишната Полин, кръстена на артиста: „ Забележително е да бъдеш част от нещо, което живее на и отвън екрана, от потомство на потомство... “ .

View this post on Instagram
Happy Creative Sunday! It is remarkable to be a part of something that lives on and off screen, generation to generation... Your creativity inspires... Blessed and Grateful... Always.

A post shared by Vin Diesel (@vindiesel) on Sep 1, 2019 at 9:34am PDT
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР