Американският актьор Джордж Клуни сравни херцогинята на Съсекс Меган Маркъл

...
Американският актьор Джордж Клуни сравни херцогинята на Съсекс Меган Маркъл
Коментари Харесай

Джордж Клуни сравни Меган Маркъл с принцеса Даяна

Американският артист Джордж Клуни съпостави херцогинята на Съсекс Меган Маркъл с починалата принцеса Даяна, написа списание “Ху”. В изявление за изданието филмовата звезда отбрани брачната половинка на принц Хари на фона на отрицателните и расистки мнения по неин адрес онлайн, заяви bTV.
“Преследват Меган Маркъл на всички места. Тя е бременна в седмия месец и в това време е преследвана и охулвана по същия метод както беше Даяна. Историята се повтаря”, разяснява Клуни в изявлението.
Херцогинята на Съсекс е обект на расистки мнения във Англия, както и на спекулации в жълтите медии. Негативните мнения против Маркъл още веднъж се ускориха, откакто татко й Томас Маркъл разгласява писмо от пет страници, за което твърди, че е писано от щерка му. В него Маркъл написа какъв брой е засегната от избора на татко й да не участва на сватбата й с принц Хари и, че кралското семейство неведнъж се е опитвало да се свърже с него.
В отбрана на Маркъл се разгласи и принцесата на Люксембург. “Защитавам правото й да бъде уважавана”, разяснява принцеса Теси.
От двореца Кенсингтън не са коментирали дали писмото, оповестено от Томас Маркъл е същинско.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР