Американският актьор Джони Деп иска да се ожени за 20-годишната

...
Американският актьор Джони Деп иска да се ожени за 20-годишната
Коментари Харесай

Джони Деп ще се жени за 20-годишна танцьорка от Санкт Петербург

Американският артист Джони Деп желае да се ожени за 20-годишната танцьорка от Санкт Петербург Полина Глен, написа Daily Mail.

Вестникът отбелязва, че момичето живее в Лос Анджелис от две години. Двамата се срещнали предходната година на вечерно празненство. Тя сега живее в негово имение, а Деп упорства всичките му посетители да подписват съглашение за поверителност, твърди източник, непосредствен до артиста.

Двойката възнамерявала скоро да си каже „ да “, след което считат да отидат в Русия, с цел да се срещнат със фамилията на момичето.

Джони Деп беше женен за американска актриса Амбър Хърд. Скандалът към развода им гръмна през май 2016 година, когато актрисата упрекна брачна половинка си в физическо и психическо принуждение. Съдът му забранил да се приближава до нея, а в отговор артистът упрекна Хърд, че се пробва да завоюва от развода.

През януари 2017 година съдът в Лос Анджелис реши да разтрогне брака им. Хърд разгласи, че ще подари цялата сума, дължима й след развода (седем милиона долара) на няколко благотворителни организации, отдадени на поддръжката на дамите, жертви на домашно принуждение, както и на заболели деца. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР