Американският актьор Джони Деп е решил да сключи брак с

...
Американският актьор Джони Деп е решил да сключи брак с
Коментари Харесай

Джони Деп планира сватба с 20-годишна руска танцьорка

Американският артист Джони Деп е решил да подписа брак с новата си половинка - 20-годишната танцьорка от Санкт Петербург Полина Глен. За това шушукат западни медии, а Daily Mail отбелязва, че момичето, което е и хореограф, живее в Лос Анджелис от две години.

Двамата се срещнали предходната година на вечерно празненство. Слуховете гласят, че дамата към този момент живее при холивудския чаровник, само че извънредно любопитна детайлност е, че той упорствал всичките му посетители да подписват съглашение за поверителност, твърди източник, непосредствен до артиста.

#JohnnyDepp and Polina Glen in Moscow on May 27 pic.twitter.com/rU6UZpeaci
— Алевтина (@vKxFd4zbutWUP7S) February 15, 2019
Освен взаимното си общуване двойката възнамерявала скоро да подписа брак.

Припомняме, че Джони Деп беше женен за американската актриса Амбър Хърд, а краят на връзките им бе белязан от голям брой кавги. През през май 2016 година актрисата упрекна брачна половинка си в физическо и психическо принуждение. Съдът му забрани да се приближава до нея, а в отговор артистът упрекна Хърд, че се пробва да извлече девиденти от развода.
През януари 2017 година съдът в Лос Анджелис дефинитивно постави завършек на брака им, а Хърд разгласи, че ще подари цялата сума, дължима й след развода (7 милиона долара) на няколко благотворителни организации, отдадени на поддръжката на дамите, жертви на домашно принуждение, както и на заболели деца.
Съвсем неотдавна тя разкри детайлности за взаимното й общуване с холивудската звезда и даже сподели доказателства за побоите над нея.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР