Американският актьор Джонатан Мейджърс бе признат за виновен от съдебни

...
Американският актьор Джонатан Мейджърс бе признат за виновен от съдебни
Коментари Харесай

Съдебни заседатели признаха Джонатан Мейджърс за виновен за нападение над приятелката си

Американският артист Джонатан Мейджърс бе приет за отговорен от правосъдни заседатели в Ню Йорк по обвинявания, че е нападнал някогашната си другарка на задната седалка на автомобил, оповестиха международните информационни организации, представени от Българска телеграфна агенция.

Срещу Мейджърс, който бе считан за едно от бъдещите лица на филмите на Disney и Marvel преди да избухне абсурдът, бяха повдигнати две обвинявания за набези и две в тормоз. Шестчленен състав от правосъдни заседатели го призна за отговорен по едно обвиняване в нахлуване и едно за тормоз, само че го оправда по другите.

Присъдата е произнесена след двуседмичен развой в щатския съд в Манхатън. Мейджърс се изправи пред правосъдните заседатели и ръководителят прочете решението. Той стисна устни и наведе лице надолу, когато бе прочетена първата присъда, само че другояче не сподели особена реакция.

Иначе ще бъде наказан на 6 февруари. Той е застрашен с до година затвор, само че прокурорите не са показали каква присъда възнамеряват да изискат. Прокуратурата на Манхатън утвърди решението, като съобщи, че доказателствата демонстрират " цикъл от психически и прочувствен тормоз, нарастващ до модели на принуждаване " от страна на Мейджърс. Прокурорите споделиха, че актьорът е нападнал тогавашната си другарка Грейс Джабари в кола чартърен в Манхатън през март, оставяйки я със строшен пръст, подута ръка и ухо.

Джабари четири дни дава свидетелски показания и изясни, че Мейджърс я нападнал, откакто тя взела телефона му, тъй като видяла известие от друга жена. Тя също разказа неговия " избухлив манталитет " и други произшествия, при които той " избухвал " от яд. " Тя се е съобразявала за всичко с подсъдимия, с цел да му угоди, с цел да не го ядосва ", сподели прокурор Кели Галауей по време на заключителните причини в четвъртък. Адвокатът на Мейджърс се опита да преобърне сюжета, потвърждавайки, че клиентът му е бил жертвата, тъй като Джабари го е атакувала в колата, а по-късно го е обвинила в нахлуване, откакто той се е разделил с нея.

Мейджърс подаде насрещно обвиняване против Джабари, само че прокуратурата приключи следствието по липса на доказателства.

Актьорът взе участие във кино лентата от 2019 година " Последният тъмнокож в Сан Франсиско ", преди да се изяви в " Крийд 3 " и " Ант-мен и Осака: Квантомания " на " Марвел ". Мениджърската компания на Мейджърс, компанията, която осигуряваше пиарът му и няколко рекламодатели се отхвърлиха да работят с него, откакто беше задържан. " Дисни " го в профил и от новия филм Magazine Dreams. След оповестяването на решението на правосъдните заседатели студиата " Марвел " също отхвърлиха да работят с него.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР