Американският актьор Брус Уилис пропусна рождения ден на дъщеря си

...
Американският актьор Брус Уилис пропусна рождения ден на дъщеря си
Коментари Харесай

Брус Уилис пропусна рождения ден на 8-годишната си дъщеря

Американският артист Брус Уилис пропусна рождения ден на щерка си Мейбъл Рей , която неотдавна навърши осем години, защото избра да е в изолираност с някогашната си брачна половинка Деми Мур , оповестява „ Mirror ”.

Според изданието, заради строгите правила на карантината, той евентуално ще пропусне и шестия рожден ден на другата си щерка Евелин – на 5 май. Това е втората му щерка, за която се грижи със брачната половинка си Ема Хеминг .

По-рано Скаут, междинната щерка на Уилис и Мур, изясни, че мащехата и по-малките й сестри не могат да дойдат при тях, защото една от тях „ откри игла от спринцовка в парка, пробвала се да я смачка с ботуша си и наранила крайници си “. Хеминг трябваше да остане в Лос Анджелис, с цел да изчака резултатите от разбора.
               

A post shared by (@buuski) on Apr 6, 2020 at 1:35pm PDT

Фактът, че холивудският артист прекарва време с някогашната си брачна половинка и техните пълнолетни дъщери, стана прочут при започване на април. Тогава Талула (най-малката щерка на Брус Уилис и Деми Мур) разгласява в Инстаграм фотография от фамилна фотосесия в пижами, която доби голяма известност.

Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР