Американският актьор Брус Уилис пропусна рождения ден на дъщеря си

...
Американският актьор Брус Уилис пропусна рождения ден на дъщеря си
Коментари Харесай

Брус Уилис пропусна рождения ден на дъщеря си

Американският артист Брус Уилис пропусна рождения ден на щерка си Мейбъл Рей, която неотдавна навърши осем години, защото избра да е в самоизолация с някогашната си брачна половинка Деми Мур, оповестява „ Mirror ”.

Според изданието, заради строгите правила на карантината, той евентуално ще пропусне и шестия рожден ден на другата си щерка Евелин – на 5 май. Това е втората му щерка, за която се грижи със брачната половинка си Ема Хеминг.

По-рано Скаут, междинната щерка на Уилис и Мур, изясни, че мащехата и по-малките й сестри не могат да дойдат при тях, защото една от тях „ откри игла от спринцовка в парка, пробвала се да я смачка с ботуша си и наранила крайници си “. Хеминг трябваше да остане в Лос Анджелис, с цел да изчака резултатите от разбора.

Фактът, че холивудският артист прекарва време с някогашната си брачна половинка и техните пълнолетни дъщери, стана прочут при започване на април. Тогава Талула (най-малката щерка на Брус Уилис и Деми Мур) разгласява в Инстаграм фотография от фамилна фотосесия в пижами, която доби голяма известност. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР