Американският актьор Бен Афлек е вложил много усилия и креативност

...
Американският актьор Бен Афлек е вложил много усилия и креативност
Коментари Харесай

Подаръкът на Бен Афлек за Свети Валентин, който разтопи сърцето на Дженифър Лопес

Американският артист Бен Афлек е вложил доста старания и креативност тази година, с цел да изненада обичаната си Дженифър Лопес. Както написа списание People, самата певица се е похвалила, че артистът й е поднесъл още преди самия празник особено направен подарък, който предиздвикал сърцето й да се разтопи.

Бен Афлек направил клип по нейната ария On My Way, която участва и в новия филм с присъединяване на Джей Ло „ Омъжи се за мен “ („ Marry me “), чиято премиера бе на 11 февруари в Съединени американски щати. Афлек доста успешно е добавил сред истинските подиуми от клипа негови и нейни фотоси от по-младите им години – сред 2002 и 2004 година, когато двамата изживяха бурна обич и даже бяха сгодени, само че малко преди сватбата се разделиха.
Потвърдено: Дженифър Лопес и Бен Афлек са още веднъж дружно
Певицата и актриса Дженифър Лопес постави завършек на догадките от последните месеци за възобновения си разказ с Бен Афлек. Звездата разгласява н...
Прочети повече
Тези мемоари явно доста са развълнували Дженифър Лопес, тъй като тя споделя в своя уебсайт On the JLO, че клипът я е предиздвикал да се замисли „ за пътя на същинската обич, нейните непредвидени обрати и по какъв начин, когато е същинска, може да продължи вечно “. Подаръкът е бил " доста специфичен и персонален " за нея и тя даже се е колебаела дали да го показа с почитателите си.

По време на токшоуто Live with Kelly and Ryan Джей Ло загатна, че тя също е подготвила изненада за Афлек и че двамата имат доста проекти за Свети Валентин, само че не пожела да разкрие повече детайлности.

 

Още от ШОУБИЗНЕС:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР