Американският актьор Аштън Къчър свидетелства в съдебна зала в Лос

...
Американският актьор Аштън Къчър свидетелства в съдебна зала в Лос
Коментари Харесай

Аштън Къчър - свидетел по случай на убийство

Американският артист Аштън Къчър свидетелства в правосъдна зала в Лос Анджелис по отношение на визитата му в дома на млада жена, с която имал среща без да разбере, че тя лежи вътре мъртва, съобщи БГНЕС.
Когато дамата на име Ашли Елерин не дала отговор вратата, Къчър съобщи, че е погледнал през прозореца и е видял на пода червени петна, които помислил за разлято вино. Актьорът съобщи в съда, че " изпаднал в смут ", когато научил, че 22-годишната Елерин е била убита.
Прокурорите настояват, че Елерин е била убита от " Холивудския изнасилвач ", Майкъл Гаргиуло, заяви BBC. 43-годишният Гаргуило е упрекнат в убийствата на Елерин и още две дами.
Аштън Къчър съобщи пред съда, че е приказвал по-рано денем по телефона с Елерин, студентка по фешън дизайн, с цел да си уреди среща с нея. Актьорът съобщи, че е дошъл късно в дома на младата жена в Холивуд, с цел да я вземе.
" Почуках на вратата и никой не ми отвори. Почуках още веднъж и още веднъж, без отговор. В този миг допуснах, че е излязла на открито, смутена от това, че закъснях ", свидетелства Къчър.
На идващия ден Елерин е открита мъртва в дома си от съквартирантката ѝ.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР