Американският актьор Арми Хамър беше обвинен в изнасилване, съобщи TMZ,

...
Американският актьор Арми Хамър беше обвинен в изнасилване, съобщи TMZ,
Коментари Харесай

Още един холивудски красавец е обвинен в изнасилване

Американският артист Арми Хамър беше упрекнат в обезчестяване, заяви TMZ, представено от.

Жената, която заяви за това в полицията, означи, че това е станало в Лос Анджелис на 24 април 2017 година От полицейското ръководство на Лос Анджелис потвърдиха, че проверяват случая. Според 24-годишната жена, която е известна единствено като Ефи, артистът я е насилвал повече от четири часа и е удрял главата ѝ в стената.

Уточни също, че се е свързала с Хамър посредством Фейсбук през 2016 година Впоследствие, по нейните думи, те почнали връзка, като артистът се отнасял с нея обидно и грубо.

Прочутата адвокатка Глория Олред, чиято клиентка бе Джени Суши при абсурда с Кубрат Пулев, съставлява дамата, обвинила Хамър. Тя посочи, че е предадена нужната информация на органите на реда. Полицията ревизира обстоятелствата. Глория Олред съобщи, че не възнамерява да заведе дело против Хамър.

Чрез своя юрист артистът отхвърли изказванията на Ефи, като означи, че всички техни полови контакти били „ напълно по взаимно единодушие, разисквани и контрактувани авансово, и с взаимно присъединяване “.
 7 вида държание, които са тип психическо принуждение  7 вида държание, които са тип психическо принуждение  7 вида държание, които са тип психическо принуждение  7 вида държание, които са тип психическо принуждение
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР