Американският актьор Арън Пол сподели първата снимка от продължението на

Американският актьор Арън Пол сподели първата снимка от продължението на ...

Арън Пол с първа снимка от продължението на Breaking Bad.


Американският актьор Арън Пол сподели първата снимка от продължението на сериала “В обувките на Сатаната” (Breaking Bad). Премиерата на пълнометражната лента с име El Camino: A Breaking Bad Movie е на 11 октомври по “Нетфликс”.
“В обувките на Сатаната” ще се завърне, този път по “Нетфликс” Продължението ще бъде пълнометражен филм, който ще проследи какво се случва с един от главните герои Джеси Пинкман
На снимката отново виждаме Пол в ролята на Джеси Пинкман, облечен с жълтия гумен гащеризон, с който сме свикнали да виждаме героите от сериала.

Към снимката актьорът е написал “Здравей, стари приятелю”, както и датата на премиерата на лентата.
View this post on Instagram
Hello old friend. October 11th. Netflix.

A post shared by Aaron Paul (@aaronpaul) on Sep 8, 2019 at 6:30pm PDT

Пълнометражното продължение на “В обувките на Сатаната” е едно от най-дългоочакваните от фенове. То беше заснето в абсолютна тайна и за него стана ясно едва след започването на постпродукцията.

Първият трейлър също се появи преди време.

Все още не е ясно обаче дали Браян Кранстън отново ще изиграе Уолтър Уайт и дали въобще неговият герой е жив.

Сериалът “В обувките на Сатаната” приключи след петия си сезон и се превърна в един от най-гледаните и популярни в историята на телевизията. След него създателите на поредицата започнаха “По-добре се обади на Сол”, който разказва страничната история на един от героите – Сол Гудман.

Източник: btvnovinite.bg