Американският актьор Алек Болдуин ще бъде обвинен в непредумишлено убийство

...
Американският актьор Алек Болдуин ще бъде обвинен в непредумишлено убийство
Коментари Харесай

Отправят към Алек Болдуин 2 обвинения в непредумишлено убийство

Американският артист Алек Болдуин ще бъде упрекнат в непредумишлено ликвидиране поради гибелта на операторката Халина Хъчинс по време на фотосите на кино лентата " Rust " през 2021 година в Санта Фе, съобщи ДПА, като цитира окръжната прокуратура на щата Ню Мексико.
И на Болдуин, и на Хана Гутиерес-Рид, която е отговаряла за оръжията на снимачната площадка, ще бъдат отправени по две обвинявания в непредумишлено ликвидиране.

Помощник-режисьорът Дейвид Холс подписа съглашение, с което се призна за отговорен по обвиняването в повърхностно потребление на смъртоносно оръжие, оповестиха от прокуратурата.

Няма да бъдат повдигнати обвинявания на режисьора на " Rust " Джоел Соуза, който беше ранен при стрелбата, само че оцеля, добавя Българска телеграфна агенция.

" След изчерпателен обзор на доказателствата и законите на щата Ню Мексико, взех решение, че има задоволително доказателства за покачване на обвинявания против Алек Болдуин и други членове на снимачния екип на " Rust ", сподели Мери Кармак-Олтуайз. " Смятам, че никой не е над закона и всеки заслужава правдивост ".

През октомври 2021 година по време на подготовка за сцена от продукцията артистът Алек Болдуин инцидентно простреля операторката Халина Хъчинс и рани режисьора Джоел Соуза. Оказа се, че употребяваният от него реквизитен револвер е бил зареден с бойни, вместо с халосни патрони.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР