Американският актьор Алек Болдуин, който пародира президента Доналд Тръмп в

...
Американският актьор Алек Болдуин, който пародира президента Доналд Тръмп в
Коментари Харесай

Болдуин: Мелания Тръмп харесва как пародирам мъжа й


Американският артист Алек Болдуин, който пародира президента Доналд Тръмп в комедийното телешоу Saturday Night Live, съобщи, че на Мелания Тръмп й харесва тази стратегия и негова роля.

По думите му той знае това от свои източници. „ Имам сензационна вест за вас. Някой, който е другар с някого в Белия дом, или с някой, който е бил в Белия дом, ми сподели, че Мелания Тръмп харесва шоуто и моята подигравка “, уточни артистът в изявление за радио WNYC.

По думите на Болдуин брачната половинка на американския президент признала на този човек от Белия дом, че Тръмп „ е тъкмо подобен “. „ Изглежда Тръмп е ужасяващ и не може да се побере в кожата си, че жена му счита това за смешно “, разяснява артистът.

Болдуин играе ролята на Тръмп в пародийни скечове на шоуто, предавано по телевизия Ен би си. Кинокритиците в Съединени американски щати наградиха артиста за тази му роля с наградата „ Изборът на рецензията “.

Президентът не скрива отрицателното си отношение към предаването и непрекъснато го показва в Туитър и в изявленията. Той нееднократно изказваше неразбиране и страдание, че не е бил почетен с наградата „ Еми “ за телевизионните шоута с негово присъединяване. /РИА-Новости
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР