Американските военновъздушни сили разпространиха кадри от момента, в който руски

...
Американските военновъздушни сили разпространиха кадри от момента, в който руски
Коментари Харесай

Вижте момента на сблъсъка между руския Су-27 и американския дрон над Черно море

Американските военновъздушни сили разпространиха фрагменти от момента, в който съветски аероплан Су-27 се е врязал в американски дрон MQ-9 Reaper. Сблъсъкът се случи над Черно море във вторник и провокира поредна вълна на напрежение сред Вашингтон и Москва.

U.S. military releases video showing a Russian Su-27 fighter jet colliding with an American MQ-9 Reaper drone above the Black Sea earlier this week.
— Lucas Tomlinson (@LucasFoxNews)
Видеото е снимано от камерат на долната страна на безпилотния аероплан MQ-9 Reaper. На него се вижда по какъв начин съветския изтребител се пробва да напръска дрона с реактивно гориво, след което следва конфликт сред двата летателни обекта.

Комуникацията с дрона е била изгубена, защото се вижда по какъв начин на камерата сe появяват голям брой пикселите, котио се разделят на цветни ленти.

По-рано през седмицата съветското министерство на защитата твърдеше, че неговите изтребители " не са употребявали въздушни оръжия и не са влизали в контакт " с американския дрон.

В сряда съветският дипломат в Съединени американски щати Анатолий Антонов назова случая " провокация " и съобщи, че " сме обезпокоени от неприемливата активност на американските военни в непосредствена непосредственост до нашите граници ", като упрекна Съединени американски щати, че дават разследващи данни на Киев ".
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР