Американските военновъздушни сили, които търсят начин да намалят цената на

...
Американските военновъздушни сили, които търсят начин да намалят цената на
Коментари Харесай

Тръмп може да замени "Еър форс 1" с поръчани от фалирала руска авиокомпания пътнически самолети

Американските военновъздушни сили, които търсят метод да понижат цената на новите президентски самолети, известни като " Еър форс 1 ", договарят с " Боинг " за покупка на два лайнера " Боинг 747 Джъмбо ", поръчани от съветска самолетна компания, само че недоставени, тъй като тя банкрутирала, оповестява Българска телеграфна агенция. И двете страни потвърдиха, че се водят договаряния, само че отхвърлиха детайлности.

Доналд Тръмп наскоро остро възрази против високата цена на новите президентски самолети, като в един миг даже заплаши да анулира поръчката. В момента съгласно уеб страницата на компанията цената на един " Боинг 747-8 " е 386.8 млн. $. Не се знае дали тази цена ще важи и за самолетите, поръчани на времето от банкрутиралата съветска самолетна компания " Трансаеро ". В момента летателните машини към момента се строят.

За потребностите на Тръмп ще се наложи сериозна рационализация на самолета, прецизират от американските военновъздушни сили. В момента и двата самолета са на аеродрум в пустинята Мохаве в щата Калифорния, тъй като климатът там ги защищава от разяждане.

След банкрута на " Трансаеро " по-голямата част от авиопарка ѝ мина към " Аерофлот ", само че най-голямата съветска самолетна компания се отхвърли от направената към този момент поръчка в Съединени американски щати.

Всичко, което би трябвало да знаете за:Президентът Тръмп (504)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР