Американските военни сили подготвят план за преобразуването на отдалечени военни

...
Американските военни сили подготвят план за преобразуването на отдалечени военни
Коментари Харесай

САЩ пращат мигрантите във военни бази

Американските военни сили приготвят проект за преобразуването на отдалечени военни бази в Калифорния, Алабама и Аризона в лагери за настаняване на мигранти, заяви списание „ Тайм “.

Чернова на предлагането, ориентирано към министъра на защитата на Съединени американски щати, преглежда издигането на краткотрайни градове от палатки за 25 000 мигранти в изоставени летища край Алабама и за основаването на два лагера за 47 000 мигранти, ситуирани в неизползвани бази край Сан Франциско и Южна Калифорния. Планирано е построяването на още един подобен център на летище на морската пехота покрай град Юма в щата Аризона.

Според направените рекапитулации за половин година американският военен флот ще похарчи 233 млн. $ за строителството и потреблението на лагер от палатки за 25 000 души.

Военните към момента нямат заповед за строителството на такива центрове. Представителят на американските военноморски сили Грег Икс не разяснява тези проекти и съобщи, че „ би било несвоевременно да се разискват документи за вътрешно прилагане “, които към този момент не са одобрени, съобщи Българска национална телевизия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР