Американските власти започват акции и арести с цел масово депортиране

...
Американските власти започват акции и арести с цел масово депортиране
Коментари Харесай

В САЩ готвят масови арести и депортация на нелегални мигранти от 14 юли

Американските управляващи стартират акции и арести за всеобщо депортиране на незаконни имигранти от 14 юли , оповестява ТАСС, цитирайки " Ню Йорк Таймс ", които цитират Министерство на вътрешната сигурност.

Според обявата чиновниците на Федералната работа за имиграция и митнически надзор възнамеряват да задържат най-малко 2 хиляди души още в началния стадий . Акциите стартират основно в 10-те най-големи града на страната.

В същото време източниците на " Ню Йорк Таймс " се съмняват в успеваемостта на тези стъпки. Според тях, информацията за идни всеобщи арести към този момент е публикувана измежду незаконните имигранти , които " знаят, че чиновници не могат да влязат в къща без разрешението на жителите, даже в случай че са незаконно в страната ".

И.д. шефът на Службата за поданство и имиграция Кен Кучинели разяснява, че управляващите са твърдо ангажирани с провеждането на такива акции , само че не показва дата.
 В Организация на обединените нации
В Организация на обединените нации " шокирани " от изискванията в центровете за мигранти в Съединени американски щати

Заради огромна претъпканост и ужасна нечистотия

В края на юни, Доналд Тръмп предизвести , че американските полицейски чиновници скоро ще стартират да депортират милиони незаконни имигранти .

Няколко дни по-късно той разгласи, че набезите са отсрочени , тъй като ръководещата републиканска партия се надява да подписа компромисно съглашение с демократите , предопределено да помогне за решаването на казуса с незаконната имиграция и да затегне контрола на границата.

По време на акцията за президентските избори през 2016 година Тръмп даде обещание на своите поддръжници да следват по-строга имиграционна политика , както и да ускори граничния надзор.

Той е уверен, че незаконните имигранти (според данни на администрацията, има към 11 милиона в САЩ) са нарушители .
 Тръмп: До седмица започваме да гоним имигрантите
Тръмп: До седмица започваме да гоним имигрантите

Нова политика на САЩ
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР