Американските власти разкритикуваха смелчаците, които излагат живота си на риск,

...
Американските власти разкритикуваха смелчаците, които излагат живота си на риск,
Коментари Харесай

Чудовището "Дориан" напълни мрежата с идиоти, които рискуват живота си ВИДЕО

Американските управляващи разкритикуваха смелчаците, които излагат живота си на риск, напускайки безвредните си места, с цел да вършат подвизи по време на урагана "Дориан ", чиито пориви напразно доближават до 240 километра в час, написа в. "Дейли Мейл ".

Няколко клипа, качени в обществените мрежи, демонстрират по какъв начин хора на Бахамите рискуват живота си наред урагана, чиято мощ доближи 5-а категория.


В единия от клиповете мъж се снима по какъв начин се бори със мощните ветрове и проливния дъжд.

Чудовището "Дориан " помля Бахамите и пълзи към Съединени американски щати! ВИДЕО

Той споделя, че се намира на към 120 километра от окото на бурята, наблягайки рисковите метеорологични условия към него.



Смята се, че фрагментите са снимани в Насау.

Българка, живееща в Съединени американски щати, трепери от боязън

Друг клип демонстрира по какъв начин храбрец се пробва да кара дребна гумена лодка посред вилнеещите поради урагана води.

Националният центъра за ураганите на Съединени американски щати в пост в Туитър предизвести жителите за огромните рискове на бурята. Уточнява се, че това е вторият по мощ вихър в историята.



"ВАЖНО: видяхме видеа на хора, които са излезли на открито по време на #Дориан. Всички неотложно би трябвало да се укрият, тъй като ветровете бързо и непредсказуемо се ускоряват след прекосяването на окото ", споделиха от там.


Хората, които снимат "идиота " с лодката, които, явно, също са на лодка, могат да бъдат чути на назад във времето, дали въпреки всичко да не накарат мъжа да се прибере.


Ураганът Дориан се чака да удари Съединени американски щати през днешния ден. Стотици хиляди хора са евакуирани от домовете си в щатите Флорида, Джорджа и Южна Каролина.

В друго видео, което към този момент е препратено хиляди пъти в Инстаграм, се вижда по какъв начин мъж кара из наводнените улици на Насау.

Докато постепенно колата му върви напред по пътя, той споделя: "Докато карам посред бурята, това е принц Чарлз. Защо карам като глупак посред този прокълнат вихър, подценявам майката природа... леле-леле-леле. Това е извънредно ".



Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР