Американските власти нямат никакво отношение към ситуацията, свързана с проникването

...
Американските власти нямат никакво отношение към ситуацията, свързана с проникването
Коментари Харесай

Тръмп: САЩ нямат отношение към ситуацията във Венецуела

Американските управляващи нямат никакво отношение към обстановката, обвързвана с проникването на наемници във Венецуела, съобщи президентът Тръмп по време на среща с публицисти пред Белия дом.
Преди излитането си за Аризона президентът е бил помолен да разяснява думите на Николас Мадуро, който заяви, че измежду наемниците е имало и чиновници на американските специфични служби.
Тръмп съобщи изрично, че „ това няма никакво отношение към нашето държавно управление “, заяви ТАСС, представени от БГНЕС. 
На 3 май венецуелските управляващи оповестиха, че са съумели да предотвратят навлизане на група наемници от Колумбия, които желали да извършат прелом в Боливарската република.
В телевизионно послание президентът на Венецуела Николас Мадуро разгласи, че са хванати 13 наемници, които са имали желание да извършат прелом в републиката. Сред тях са и членове на американските служби за сигурност.
По време на интервенцията по залавянето им, управляващите в Каракас са разкрили опиати, долари, оръжие, мобилни телефони, радиостанции, устройства за нощно виждане.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР