Американските власти конфискуваха близо 1,5 метрични тона кокаин на пристанището

...
Американските власти конфискуваха близо 1,5 метрични тона кокаин на пристанището
Коментари Харесай

Конфискуваха 1,5 тона кокаин в Ню Йорк

Американските управляващи конфискуваха близо 1,5 метрични тона кокаин на пристанището в Ню Йорк. Стойността му е 77 милиона $, оповестява " Нова телевизия ".

``
реклама 

На 28 февруари в контейнера в пристанището бяха открити шестдесет пакета бял прахуляк с тегло 1451 кг. Не са осъществени арести по случая, по който следствието продължава.

Специалният сътрудник на ДЕА Рей Донован изясни, че размерът на иззетата дрога - вторият по величина в историята на пристанището и най-големият там от май 1994 година, отразява устрема на трафикантите да изградят пазар за примес от кокаин с фентанил.

Съединените щати, най-големият консуматор на противозаконни опиати в света, сега изпитват смъртоносна зараза от използването на опиати. Смъртните случаи от свръхдози с опиати доближават приблизително 197 дневно през 2017 година, съгласно данни на американските центрове за надзор и предварителна защита на болесттите.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР