Американските въоръжени сили разпространиха снимки от близката среща между разузнавателния

...
Американските въоръжени сили разпространиха снимки от близката среща между разузнавателния
Коментари Харесай

Пентагонът показа опасните маневри на руския Су-27

Американските въоръжени сили разпространиха фотоси от близката среща сред разследващия аероплан RC-135 и съветски изтребител Су-27, заяви „ Скай нюз “.

От Пентагона упрекнаха съветските военновъздушни сили, че са подхванали рисково прихващане в интернационалното въздушно пространство над Балтийско море по-рано през тази седмица.

На фотосите, публикувани от Европейското командване на въоръжените сили на Съединени американски щати, се вижда какъв брой близко лети съветският изтребител. Той лети на едвам няколко метра от американската машина.

Американците упрекнаха Москва, че маневрите на бойния изтребител са били рискови. Русия от своя страна разгласи, че разследващият аероплан е доближил съветския изтребил по провокативен метод.

По информация на Си Ен Ен единствено в границите на последните няколко седмици е имало повече от 30 сходни близки срещи в небето сред натовски и съветски самолети.

Преди дни самолетът на министъра на защитата на Русия Сергей Шойгу бе доближен от два полски изтребителя Ф-16. Това се случи още веднъж над Балтийско море.









Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР