Американските центрове за контрол и превенция на заболяванията предупреждават пътуващите

...
Американските центрове за контрол и превенция на заболяванията предупреждават пътуващите
Коментари Харесай

CDC предупреждава пътуващите до Долна Калифорния в Мексико за излагане на смъртоносна петниста треска от Скалистите планини

Американските центрове за надзор и предварителна защита на болесттите предизвестяват пътуващите до Долна Калифорния, Мексико, за петниста тресчица от Скалистите планини, евентуално съдбовна бактерия заболяване, което се популяризира посредством захапване от инфектиран кафяв кучешки кърлеж, който може да се придвижва от домашни любимци.

Предупреждението идва, откакто гражданин на Сан Диего, Калифорния, който пътува до Долна Калифорния, умря предишния месец, откакто се болести с заболяването, заяви Службата за публично опазване на здравето на окръг Сан Диего.

В допълнение към Долна Калифорния, RMSF е открит в мексиканските щати Сонора, Чихуахуа, Коауила и Нуево Леон.

рекомендация за пътешестване, издадена в петък, CDC прикани пасажерите, които развият признаци на RMSF по време на пътешестване или в границите на две седмици след завръщане в Съединени американски щати, с цел да потърсите здравна помощ.

Симптомите на RMSF включват тресчица, главоболие и обрив, които могат да се развият два до четири дни след началото на признаците...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР