Американските специални сили в Сирия тестват нови интелигентни“ системи за

...
Американските специални сили в Сирия тестват нови интелигентни“ системи за
Коментари Харесай

САЩ тества оръжия в Сирия и създава напрежение с Русия

Американските специфични сили в Сирия тестват нови „ интелигентни “ системи за ориентиране на стрелковото оръжие. Системите от по този начин нареченото " обезпечено попадение " би трябвало да обезпечат коренно повишение на точността на оръжията, върху които те ще бъдат конфигурирани.
За първи път информация за тестванията в Близкия Изток на това съоръжение беше разкрита в края на май тази година. Снимките, оповестени от пресслужбата на Министерството на защитата на Съединени американски щати, демонстрират, че военнослужещите от Специалните сили на Съединени американски щати, ситуирани в базата Ел-Танф в Южна Сирия, организират подготвителна пукотевица с автоматизираните пушки М4 с инсталирани на тях мерници SMASH 2000.

Целите са били цели, които са превозени от дребни цивилен дронове, а това в допълнение е усложнявало задачата да се порази задачата. SMASH 2000 е умна система за ориентиране на стрелковите оръжия, създадена и създадена от израелската компания Smart Shooter, която работи в тясно съдействие с компанията SIG Sauer.
Системата за прицелване се състои от оптичен мерник, оборудван със система за ръководство на огъня (с автоматизиран тракер), която е интегрирана с определения модел стрелкови оръжия и обвързвана с неговия спусков механизъм. Задачата на стрелеца е да прехване задачата благодарение на мерника и да приведи забележимите на тях индикатори.
След това цялата нужна информация се обработва от вградения балистичен компютър, който разрешава изстрелът да се организира единствено при положение на оптималната убеденост за поразяване на задачата. Според контракта от март 2019 година системите SMASH 2000 на компанията Smart Shooter би трябвало да бъдат закупени в количество от 98 броя, с цел да се тестват и правят оценка техните благоприятни условия и полза в бойни условия.
В момента системите не престават да се тестват в Сирия. Сред тези, които се интересуват от сходни системи, е американската войска, която търси съвършената система за ръководство на огъня за новото потомство стрелково оръжие.

Well done SyriaRussia!
The US occupation of Syria is a War Crime.

SyriaRussia Thwart US Illegal Oil Blockade With Massive Fuel Convoy To Northeast Syriahttps://t.co/YLwxfs0E7v
— Ian56 (@Ian56789) June 16, 2020
В този район през последните години дребните цивилни или самоделни безпилотни летателни апарати, оборудвани с експлозиви, се трансфораха в голяма опасност. Използването на такива системи от терористите на ИДИЛ в Ирак и Сирия предизвикаха обилни загуби в техника и персонален състав на иракските и сирийските държавни сили, както на НАТО и на Русия.
За несполучлив опит на американски военни да преградят пътя на съветски патрул в Сирия, който е бил сниман на видео, оповестяват съветските медии.

US military tried to block Russian military patrol in Syria
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР