Американските певци Джанет Джаксън и Стиви Никс ще бъдат включени

...
Американските певци Джанет Джаксън и Стиви Никс ще бъдат включени
Коментари Харесай

Джанет Джексън ще бъде включена в Залата на славата на рокендрола

Американските артисти Джанет Джаксън и Стиви Никс ще бъдат включени в Залата на славата на рокендрола, заяви уеб сайтът на организацията.
Освен тях с тази чест ще бъдат удостоени още пет английски групи: „ Дъ Кюр “, „ Деф Леппард “, „ Рейдиохед “, „ Дъ Зомбис “ и „ Рокси Мюзик “. Тържествената гала е планувана за 29 март. Очаква се тя да се организира в спортния комплекс " Барклис " в Ню Йорк.
Тази година 15 групи и реализатори претендираха за включване в Залата на славата. Сред тях са немската група Крафтверк, американските групи Rage Against The Machine, Rufus, Devo и MC5. Сред претендентите бяха и американските реализатори Джон Прайн и Тод Рандгрен.
За включването в Залата на славата на рокендрола, която се намира в град Кливланд, щата Охайо, могат да претендират единствено музиканти с 25-годишна кариера. С тази чест към този момент са удостоени такива групи и реализатори като „ Бийтълс “, Боб Дилън, Елвис Пресли, „ Ролинг Стоунс “, Би Би Кинг, Чък Бери, Рей Чарлс, Арета Франклин.
Решението кой е заслужен да влезе в тази паметна общественост е предадено на слушателите, които гласоподават за музикантите на формалния уеб страница на организацията. Освен тях, към 1000 експерти в региона на музиката, в това число други реализатори, критици, експерти в региона на шоубизнеса и историци вземат участие в определянето на спечелилите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР