Американските журналисти намериха слабото място в предизборната кампания на съпругата

...
Американските журналисти намериха слабото място в предизборната кампания на съпругата
Коментари Харесай

Островът на оргиите, Бил Клинтън и кампанията на Хилари

Американските публицисти откриха слабото място в предизборната акция на брачната половинка на експрезидента на Съединени американски щати, Хилъри Клинтън. Фондацията на семейство Клинтън се оказа огромен незаконен сговор и горист фонд за мошеници. Жертви на машинациите станаха хиляди почтени хора, пожертвали парични средства с убеждението, че те ще бъдат употребявани за благотворителни цели. За това написа известния политически наблюдаващ, публицист и публицист Джеръм Корси в излязлата през август книга „ Партньори по закононарушение “. Съдържанието на книгата беше авансово оповестено от публицистите на в. "Дейли Мейл ", в публикация, отдадена на финансовите кавги към някогашния претендент за президент на Съединени американски щати Хилъри Клинтън.

Корси твърди, че незаконните схеми са обогатили семейство Клинтън със стотици милиони долари, съдействали са за увеличението на капитала на фондацията на 2 милиарда $ и са привлекли още един милиард $ за президентската акция на Хилъри. Един от източниците за обогатяване със суми от шест и седем нули са подкупи, превеждани на фондацията, под условното название „ заплати на другар “.

При това част от средствата са употребявани за рушвет на разполагащите с компроментираща информация за половите случки на Клинтън. Например, Бил е похарчил в абсурда с Моника 10.6 млн. $ единствено за юристи. В продължение на 14 години, започвайки от 2001 година, семейство Клинтън е проработило 230 млн. $. За това помогнало и пребиваването на Хилъри Клинтън за известно време на поста държавен секретар. По това време Бил чете лекции, а Хилъри му заплаща възнаграждения. За 11 лекции Клинтън получава половин милион $, а на въпросите на публицистите в тази връзка споделя: „ Аз също би трябвало да си заплащам сметките. Освен това, аз изгубвам няколко часа дневно за проучвания. На хората им харесва да ме слушат “.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР