Американските имиграционни власти временно са освободили около 300 души, задържани

...
Американските имиграционни власти временно са освободили около 300 души, задържани
Коментари Харесай

300 имигранти, задържани при рейдовете в Мисисипи, са освободени

Американските имиграционни управляващи краткотрайно са освободили към 300 души, арестувани при координирана интервенция против незаконни имигранти в щата Мисисипи, оповестява BBC, представена от БГНЕС.
В четвъртък близо 700 души бяха задържани при акцията, ориентирана към служащи в седем заводи за преправка на селскостопанска продукция, които не са имали постоянни документи. Властите оповестиха, че децата на арестуваните са добре обгрижени и са настанени при родственици или в специфични центрове при положителни условия.
Акцията провокира необятно публично неодобрение от страна на демократите,след като в обществените мрежи се появи информация, че децата са разграничени от родители им, които са в пандиза, и за тях не се поставят грижи.
Имиграционният управляващи обявиха, че 300-те освободени би трябвало да се явят пред арбитър, който ще прегледа случая им и ще вземе решение дали могат да останат на територията на страната.
Припомняме, че президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп разгласи новите ограничения против противозаконната имиграция през юни като съобщи, че „ милиони нелегално пребиваващи хора, които са намерили пътя до Съединени американски щати, ще бъдат депортирани ”.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР