Metallica отложи концерта на Phoenix, след като Джеймс Хетфийлд зарази Covid

...
Американските хеви метъл легенди Metallica бяха принудени да отложат концерта
Коментари Харесай

Американските хеви метъл легенди Metallica бяха принудени да отложат концерта си на 3 септември във Финикс, след като обявиха, че фронтменът Джеймс Хетфийлд е дал положителна проба за Covid-19.

„Много съжаляваме да съобщим, че утрешната планирана дата M72 на State Farm Stadium е отложена за събота, 9 септември 2023 г., тъй като, за съжаление, Covid настигна Джеймс“, каза групата в изявление, споделено на нейния официален адрес акаунт в X, сайтът, известен преди като Twitter.

„Изключително сме разочаровани и съжаляваме за неудобството, което ви е причинило. Очакваме с нетърпение да се върнем, за да завършим M72 No Repeat Weekend в Глендейл следващата събота,” добави групата.

Шоуто, първоначално планирано за неделя, щеше да бъде последното от две в Глендейл, Аризона. В момента групата е на турне M72 в САЩ и свири по два концерта във всеки град.

Билетите за шоуто на 3 септември „ще бъдат раздадени на 9 септември“, каза групата.

Случаите на Covid-19 се увеличиха в САЩ това лято.

В национален план новият вариант EG.5, разклонение на рекомбинантния щам XBB от семейството Omicron, води до повечето нови инфекции, според последните оценки на Центровете за контрол и превенция на заболяванията на САЩ.

Въпреки че нивата на тежест в момента остават на сравнително ниски нива в сравнение с началото на пандемията, медицинските експерти са съгласни, че вероятно има повече инфекции, отколкото настоящите системи за наблюдение могат да уловят, и предупреждават за възобновяване на вируса.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР