Американските граждани се притесняват от настоящата ситуация с коронавируса в

...
Американските граждани се притесняват от настоящата ситуация с коронавируса в
Коментари Харесай

Проучване на телевизията, която Тръмп харесва: Джо Байдън води за президент

Американските жители се тормозят от актуалната обстановка с ковид в Съединени американски щати и по тази причина избират претендента за президент Джо Байдън, вярвайки че актуалният държавен глава Доналд Тръмп не е съумял да се оправи с епидемията. Това излиза наяве от резултатите от телефонно изследване, извършено от Fox News от 12 до 15 юли, съобщи БГНЕС.
Припомняме, че малкия екран е горе-долу единствената, която Тръмп намерено хвали като благонадежден информативен източник измежду обичайните медийни канали.
Според анкетата измежду записаните гласоподаватели, преимуществото на Байдън е с осем пункта по-високо от това на Тръмп – 49%, до момента в който 41% от интервюираните са били за Тръмп. Въпреки това и двамата претенденти за президент на страната не преодоляват 50-процентовата преграда, а 10% от интервюираните са споделили, че не могат да изберат сред двамата или поддържат различен претендент.
Прави усещане, че Тръмп е с 5% по-популярен измежду мъжете, а Байдън е желан от 19% повече дами.
Говорейки за такива качества на бъдещия президент като просветеност, разсъдък и здрав разсъдък, по-малко от половината американци означават, че актуалният водач Доналд Тръмп ги има. По всеки от тези индикатори Байдън превъзхожда настоящия държавен глава.
По качеството " съчувствие ", пропастта сред двамата е най-голяма. 56% от гласоподавателите считат, че Байдън го има, до момента в който едвам 36% от интервюираните са споделили, че Тръмп има това качество.
Като цяло броят на тези, които са уверени в преизбирането на Тръмп, е понижен от 56 на 45%.
По-рано Тръмп предвижда унищожаването на страната, в случай че някогашният вицепрезидент Джо Байдън завоюва изборите през ноември 2020 година Според него " радикалните леви демократи, които напълно управляват Байдън, ще унищожат страната ни, както я познаваме ".
Изборите на 46-ия президент на Съединени американски щати са планувани за 3 ноември 2020 година.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР