Американските федерални агенти, разположени заради продължаващите безредици в американския град

...
Американските федерални агенти, разположени заради продължаващите безредици в американския град
Коментари Харесай

Федералните агенти в САЩ са получили за един месец 270 травми от демонстранти

Американските федерални сътрудници, ситуирани поради продължаващите вълнения в американския град Портланд, щата Орегон, от началото на юли са получили над 270 пострадвания и контузии, нанесени им от стачкуващи. Това заяви през вчерашния ден заместник-министърът на вътрешната сигурност на Съединени американски щати Кен Кучинели на слушания в сенатската юридическа комисия, съобщи ТАСС, представена от Българска телеграфна агенция.

В писменото си встъпително изказване, публикувано от пресслужбата на министерството, Кучинели споделя, че протестиращите са жестоки анархисти, които атакуват федерална благосъстоятелност, федерални сътрудници, чиновници на локалната полиция и разнообразни обекти. Нападателите употребявали чукове, лазери, бейзболни бухалки, бомбички, коктейли Молотов, химикали и други муниции.

По-късно по време на слушанията Кучинели посочи, че за последните 6 месеца в Портланд са потърпевши към 140 чиновници на реда, само че означи, че има разлика сред протестиращи и участници в вълнения.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР