Американските демократи направиха САЩ за посмешище пред целия свят, в

...
Американските демократи направиха САЩ за посмешище пред целия свят, в
Коментари Харесай

Москва: Американските демократи направиха САЩ за посмешище пред целия свят

Американските демократи направиха Съединени американски щати за посмешище пред целия свя т, в опита си да провеждат импийчмънт против президента Доналд Тръмп поради диалога му с президента на Украйна Владимир Зеленски, написа в Туитър говорителката на съветското външно министерство Мария Захарова , представена от ТАСС.

Захарова разяснява оповестената през днешния ден стенограма на телефонния диалог сред Зеленски и Тръмп.

Според говорителката, по логиката на американските демократи създателят на " Уикилийкс " Джулиан Асанж е " в действителност воин на Съединени американски щати " и не е ясно за какво демократите се почувстваха афектирани от него , когато той популяризира не един, а хиляди материали от подобен темперамент, и започнаха да го преследват по целия свят.

Междувременно най-високопоставеният демократ в американския Сенат Чък Шумър сподели, че разпространението на стенограмата от телефонния диалог Зеленски -Тръмп, извършен на 25 юли, е незадоволително , съобщи ДПА.

Шумър уточни от трибуната на Сената, че публикуваното " няма да успокои публичната угриженост " и посочи, че Тръмп е провел няколко телефонни диалога това лято.-->

" Неговата администрация има изцяло заслужена известност за недобросъвестност, подправени обстоятелства и ненапълно откриване на данни в известия за обществеността ", сподели Шумър. Той прикани да бъде разрешено на подателя на сигнала за телефонния диалог да свидетелства, без да бъде " сплашван ".
" Трябва да забележим цялостната нередактирана тъжба на подателя на сигнала ", уточни Шумър.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР