Американските демократи направиха САЩ за посмешище пред целия свят, в

...
Американските демократи направиха САЩ за посмешище пред целия свят, в
Коментари Харесай

Москва: Американските демократи направиха САЩ за посмешище пред целия свят

Американските демократи направиха Съединени американски щати за посмешище пред целия свят, в опита си да провеждат импийчмънт против президента Доналд Тръмп поради диалога му с президента на Украйна Володимир Зеленски, написа в Туитър говорителката на съветското външно министерство Мария Захарова, представена от ТАСС.

Захарова разяснява оповестената през днешния ден стенограма на телефонния диалог сред Зеленски и Тръмп.



Според говорителката, по логиката на американските демократи създателят на "Уикилийкс " Джулиан Асанж е "всъщност воин на Съединени американски щати " и не е ясно за какво демократите се почувстваха афектирани от него, когато той популяризира не един, а хиляди материали от подобен темперамент, и започнаха да го преследват по целия свят.

Най-високопоставеният демократ в американския Сенат Чък Шумър сподели през днешния ден, че разпространението на стенограмата от телефонния диалог Зеленски -Тръмп, извършен на 25 юли, е незадоволително, съобщи ДПА.
Шумър уточни от трибуната на Сената, че публикуваното "няма да успокои загрижеността ни, нито публичната угриженост " и посочи, че Тръмп е провел няколко телефонни диалога това лято.

"Неговата администрация има изцяло заслужена известност за недобросъвестност, подправени обстоятелства и ненапълно откриване на данни в известия за обществеността ", сподели Шумър. Той прикани да бъде разрешено на подателя на сигнала за телефонния диалог да свидетелства, без да бъде "сплашван ".

"Трябва да забележим цялостната нередактирана тъжба на подателя на сигнала ", уточни Шумър.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР