Американските частни военни компании (ЧВК) с обща численост повече от

...
Американските частни военни компании (ЧВК) с обща численост повече от
Коментари Харесай

Русия: САЩ грабят сирийския петрол!

Американските частни военни компании (ЧВК) с обща бройка повече от 3500 души ограбват петролните обекти на Сирия под прикритието на авиацията на обединението, ръководена от Съединени американски щати. Това заяви на брифинг в Министерството на защитата началникът на Главното оперативно ръководство на Генералния щаб на Въоръжените сили на Руската Федерация генерал-полковник Сергей Рудской, представен от ТАСС.

„ Освен подготовката на терористи, американските структури в Сирия се занимават с разграбването на принадлежащите на законното сирийско държавно управление петролни обекти и залежи зад река Ефрат. Напоследък в тези обекти се вижда интензивно увеличение на числеността на сътрудниците на американските ЧВК. Днес броят на наемниците на ЧВК в Сирия надвишава 3500 души “, заяви Рудской, съобщи организация " Фокус ".

Конкретно, генералът означи проведения рандеман и продажба на сирийски петрол от находищата Конако, Ел Омар и Танак, ситуирани на източния бряг на река Ефрат. „ Функционира престъпна скица за трансгранични доставки на сирийски петрол. Просто се разграбват националните благосъстояния на Сирия “, добави Рудской.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР