Aмерикански военослужещи бяха ранени по време на сблъсък в североизточна

...
Aмерикански военослужещи бяха ранени по време на сблъсък в североизточна
Коментари Харесай

Екшън в Сирия! Кървав сблъсък между американски войници и руски въоръжени сили ВИДЕО

Aмерикански военослужещи бяха ранени по време на конфликт в североизточна Сирия с съветските въоръжени сили,. написа "Политико ".

Четирима бойци са били диагностицирани с умерени признаци и разтърсвания след случая, съгласно изказването на Пентагона. Втори американски източник удостоверява, че няколко бойци са ранени.

Видео на конфликта се появи в интернет. На него се вижда по какъв начин съветска военна машина удря американска, а съветски хеликоптер лети над американските елементи.

Говорител на Пентагона отхвърли да разяснява или удостовери видеата.

Проекто-изявлението, което изданието видяло, е написано от Американското централно командване и в него се споделя, че целеустремено съветска машина се е забила в съдружно транспортно средство и четирима американци са ранени. Руската машина е преследвала американските бойци небезопасно, съгласно изказването.

Съединени американски щати имат 500 бойци в Сирия, главно в североизточната част. Те се бият дружно със Сирийските демократични сили.

Руските и американските елементи оперират близо едни до други в Сирия през цялата революция, а командирите поддържат отворена информационна линия с цел да се заобикалят произшествия.

В последните месеци, написа Политико, съветските сили напредват покрай следена от американците територия в източна Сирия. Според Съединени американски щати това има за цел да прогони американските военни от района.

Това се случва шест месеца откакто 100 американски бойци бяха диагностицирани с травматични мозъчни разтърсвания поради иранска ракетна офанзива по базата Айн ал Асад в Ирак. Пентагонът не удостовери броя на бойците в началото и го промени няколко пъти.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР