Американски турист беше пребит до смърт в Гърция, защото си

...
Американски турист беше пребит до смърт в Гърция, защото си
Коментари Харесай

Пребит до смърт заради селфи с гъркиня

Американски екскурзиант беше пребит до гибел в Гърция, тъй като си направил селфи с гръцка сервитьорка. „ Екатимерини “ заяви, че 22-годишното момче е било заровено в родния си град в Тексас.

Инцидентът стана през предходната седмица на остров Закинтос. Разследването по случая продължава, а в дните след трагичните събития бяха публикувани и фрагменти от побоя.

Говорител на гръцката полиция уточни, че боят в нощно заведение е почнал малко откакто тъмнокожият американски юноша Бакари Хендерсън си направил селфи с една от сервитьорките в бара.

На фрагментите от охранителните камери се вижда, че боят се придвижва на улицата. Американецът е повален покрай паркирана кола и бива пребит брутално от няколко души. Умира от контузиите, нанесени по глава и тялото му.

По-късно стана ясно, че сърби стоят в основата на спора. „ Сърбин, който беше покрай нас, се приближи и ме попита: „ Има толкоз доста сърби тук, за какво приказваш с негър? “, разкри сервитьорката. Секунди по-късно мъж се доближава до масата на американеца и го удря в лицето. Той отвръща на удара, а по-късно мелето се придвижва на улицата.

Седем души бяха задържани след трагичния случай – петима сърби, един грък и английски жител от сръбски генезис. Други две лица бяха пуснати под парична гаранция. Задържаните са на възраст сред 18 и 34 години.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР