Американски стратегически бомбардировачи прелетяха над Корейския полуостров, в рамките на

...
Американски стратегически бомбардировачи прелетяха над Корейския полуостров, в рамките на
Коментари Харесай

САЩ показаха мускули на КНДР, вариантите за военни действия са обсъдени

Американски стратегически бомбардировачи прелетяха над Корейския полуостров, в границите на взаимни военни учения с Южна Корея и Япония.

Това е следващата проява на мощ на фона на продължаващото напрежение около ракетната и нуклеарната стратегия на Севера.

Шефът на Пентагона и висши военни срещнаха президента Доналд Тръмп с разновидностите за дейности против Северна Корея. Обсъдени са били опциите за отговор на враждебни дейности от страна Пхенян.

На 23 септември американските стратегическите бомбардировачи B-1B Lancer, съпроводени от изтребителите F-15, прелетяха край крайбрежията на КНДР, демонстрирайки военните благоприятни условия на Съединени американски щати, заяви представителят на Пентагона Дан Уайт. Бомбардировачите излетяха от американския тихоокеански остров Гуам, а изтребителите от военна база на японския остров Окинава. Те летяха в „ интернационалното въздушно пространство източно от Северна Корея ", се споделя в известието на представителя. В резултат КНДР съобщи, че Съединени американски щати са оповестили война и те ще отговорят с каквито ограничения преценяват.

КНДР е основала няколко военни подразделения, които се състоят от военни парапланеристи,

с ъобщи в. "Korea Times " като се базира на южнокорейски военни източници.

„ Парапланеристите вземат участие във военни учения, които се организират сега в Северна Корея”, написа изданието.

Главна задача на тези подразделения е незабележимо навлизане на територията на Юга и осъществяване на разнообразни диверсии.

Парапланерите са определени като средство за напредване на бойци от специфичните елементи поради дребното си тегло, незабележимост и безшумност и опцията при удобни условия да изминат до 300 см.

Във връзка с това южнокорейските и американските военни се провели през септември взаимни учения за разкриване и заличаване на нисколетящи цели, в това число и парапланеристи и безпилотни летателни апарати, написа „ Korea Times”.

Междувременно стана ясно, че шефът на Пентагона Джеймс Матис и

ръководителят на Комитета на началник-щабовете на въоръжените сили на Съединени американски щати военачалник Джоузеф Дънфорд са обяснили на Тръмп за разновидностите на военни интервенции против КНДР, в това число нанасянето на предпазен удар.

От пресслужбата на Белия дом прецизираха, че президентът е провел среща "с членовете на екипа си, занимаващ се с въпросите на националната сигурност, с цел да чуе министъра на защитата Джеймс Матис, както и ръководителя на Комитета на шеф щабовете военачалник Джоузеф Денфорд. Брифингът и полемиката се концентрираха върху разновидностите за отговор на всяка форма на експанзия от страна на Северна Корея, или, при положение на нужда, да се предотврати това Северна Корея да заплашва Съединени американски щати и техните съдружници с нуклеарно оръжие ", означават от Белия дом. Никакви други детайлности за срещата не се оповестяват.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР