Американски шпионски спътници са засекли известна дейност на ядрения полигон

...
Американски шпионски спътници са засекли известна дейност на ядрения полигон
Коментари Харесай

Засечена е дейност на ядрения полигон в Северна Корея

Американски шпионски спътници са засекли известна активност на нуклеарния полигон в Северна Корея, само че разследващата общественост на Съединени американски щати към този момент не е достигнала до извода дали Пхенян готви шестия си нуклеарен опит, съобщи Си Ен Ен, представено от Народоосвободителна въстаническа армия.

Телевизията се базира на свои източници, съгласно които севернокорейски служащи са правили активност на един от входовете към подземния полигон. Според известието американските специфични служби считат, че Северна Корея е подготвена за осъществяване на подземния нуклеарен опит като Съединени американски щати не изключват той да е квалифициран като самобитен отговор на следващия стратегически разговор на Съединени американски щати и Китай, който стартира в сряда във Вашингтон на ниво министри на външните работи и на защитата.

От дълго време Съединени американски щати пробват да убедят Китай да окаже напън върху Северна Корея, с цел да се откаже от нуклеарната си стратегия. Огромен дял от външноикономическите връзки на КНДР са с Китай. Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп ненадейно съобщи във вторник, че напъните на Китай не са сработили. Той не разясни какво има поради, а в Пекин не реагираха на думите на Тръмп.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР