Американски пулмолог, работещ на първа линия в една от най-добрите

...
Американски пулмолог, работещ на първа линия в една от най-добрите
Коментари Харесай

Американският пулмолог д-р Прайс: Стига паника. Не ме е страх от Ковид19. С миене на ръцете сте 99% защитени от коронавирус

Американски пулмолог, работещ на първа линия в една от най-хубавите лечебни заведения в Манхатън, разкри по какъв метод хората могат да се предпазят от новия ковид, който беше избран от Световната здравна организация като пандемия, написа Блиц.

Д-р Дейвид Прайс е белодробен доктор в болничното заведение Weill Cornell, която в този миг се грижи за пациенти, инфектирани с заболяването COVID-19.

Ню Йорк се трансформира в епицентър на разпространяването на ковид в Съединените американски щати, където общо има над 160 хиляди инфектирани. По смъртност обаче преди всичко в отрицателната статистика е Италия.

Американският експерт разгласява прочувствено видео, в което разкри какви препоръки е дал на личното си семейство, с цел да се защищити от ковид. Д-р Дейвид Прайс съобщи, че не е изплашен от COVID-19, тъй като има два елементарни съвета, които да го предпазят – да си мие ръцете, и да не пипа лицето си.

„ Не би трябвало да се страхувате, тъй като можете да отбраните своите фамилии ”, съобщи лекарят, експерт по белодробни болести.

И досега ни беше казвано, че миенето на ръцете е извънредно значимо, само че съгласно американския доктор даже единствено посредством миене на ръце можем да отстраняваме на 99% опцията да се заразим, т.е. даже маските и дистанцията с другите не са толкоз значими, колкото хигиената на ръцете.

Прайс уточни, че в голяма част от случаите, болестта се е предала при допир на мръсните ръце с лицето – очи, нос или уста.

Пулмологът акцентира, че с тези два елементарни съвета – миене на ръце и липса на контакт с лицето, хората отстраняват на 99% опцията да пренесат ковид в фамилията си.

Той поучава хората даже да станат фанатици на тематика миене на ръце, тъй като това е най-ефикасният метод за отбрана. Според него в голяма част от случаите болестта се предава през ръцете и последвал контакт с очи, нос или уста, а не посредством диалог с различен човек.

За да се съобщи вирусът по въздух, съгласно доктор Дейвид Прайс, здрав човек би трябвало да е изложен на нескончаем контакт със инфектиран (между 15-30 минути) в незащитена среда като затворена стая, и то без маска.

Докторът съобщи, че е от извънредно значение да се научим да не пипаме лицето си с мръсни ръце, тъй като по този метод вирусът влиза в тялото.

Пулмологът добави, че когато човек е на открито, няма проблем да допре повърхности в градския превоз, стига незабавно по-късно да си дезинфекцира ръцете. Ако няма на разположение такова средство, то дано да заобикаля контакти, включително като бутоните на асансьора.

Съветите на доктора бяха излъчени и по телевизия Fox News. В никакъв случай не би трябвало да има суматоха или терзание от вируса. Ако постоянно си миете ръцете, и не докосвате по табиет носа, очите или устата си, то ще сте предпазени!

Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финсова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи| Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР