Американски онколози заедно с биоинженери от Университета във Вашингтон заявиха,

...
Американски онколози заедно с биоинженери от Университета във Вашингтон заявиха,
Коментари Харесай

Професор от Вашингтон: Обикновено растение унищожава 98% от раковите клетки

Американски онколози дружно с биоинженери от Университета във Вашингтон обявиха, че най-сетне са намерили метод да унищожат съвсем изцяло злокачествените кафези.

Както са посочили изследванията, някои субстанции от тази билка са в положение да управляват репродуктивния напредък на раковите кафези и да унищожат до 98% от тях. И това става без да минава през комплицирана и продължителна терапия - задоволителни са единствено 16 часа! Медиците настояват още, че билката не оказва отрицателно влияние върху здравите кафези.

Томикасу Сасаки, началник на проучването, професор по химия във Вашингтонския университет, в резюме разказва резултата на съединението, като " попадение на бомба тъкмо в епицентъра на раковата клетка ". Трудно е да се повярва, само че това напълно нормално растение в действителност оказва помощ да се отървем от рак в най-кратки периоди и да предотвратим рецидив, прибавя той.

Специалистите са разкрили, че точно лечебните свойства на растение, наречено Artemisia Annua, или по народному сладостен пелин, са способни да обезвреждат раковите кафези.
 
Преди това артемизинът, който се съдържа в пелина, е бил употребен за лекуване на малария и паразитна зараза след малария. По-късно било открито, че артемизинините имат необятен обсег на деяние против доста типове трематоди.

При потреблението единствено на едногодишен пелин е допустимо да се понижи развиването на раковите кафези в белите дробове с 28%. Но в случай че той бъде комбинира с желязо, е допустимо съвсем изцяло да се надвие подлата болест. 

Дуетът " пелин и желязо " към този момент е тестван при плъхове и съединението изцяло отстранило рака. Откритието в действителност е изненадващо, само че ние също би трябвало да разберем и аргументите за рака - на първо място погрешно хранене, малко вода, затънал метод на живот, непрекъснат стрес и отрицателно разбиране на живота.  Ако всички тези първопричини бъдат отстранени, то тогава комбинацията пелин и желязо ще бъде доста ефикасна в битката с рака. 

Трябва да се помни обаче, че пелинът е отровно растение и дозата би трябвало строго да се съблюдава.

Източник: Zdrave.to

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР